Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/7/riikkufi/public_html/administrator/siteguarding_firewall/firewall.php on line 232
Företaget - Riikku Group Oy

Företaget

Riikku Group är ett proffs inom aluminium- och glasbyggande. Bolaget grundades år 2005. Företagets affärsverksamhet har vuxit avsevärt på nio år och i dag sysselsätter Riikku över 200 personer. Företagets huvudkontor ligger i Alavo i Södra Österbotten i Finland. Dessutom har företaget regionkontor i Vanda och Reso i Finland.

Vi satsar kraftigt på framtiden. Vårt kvalitetssystem certifierades av Bureau Veritas i april 2013. Också vårt balkonginglasningssystem har beviljats ett europeiskt tekniskt godkännande i april 2013.

Riikku är ett professionellt glas- och aluminiumkonstruktionsföretag som sedan starten 2006 utvecklats stadigt och är idag den mest framstående helhetsleverantören inom balkongprojekt.

Riikkus starka tillväxt och utveckling bygger på produktion av högkvalitativa produkter som tillverkas i Finland. Vi sysselsätter idag över 165 experter som arbetar med krävande projekt, där vår erfarenhet samt stora kunnande inom balkonginglasning och räckesbyggande säkerställer ett perfekt resultat.

I Sverige är vi representerade genom vårt dotterbolag Sakkes som är en del av Riikku Group sedan maj 2018.

Företagets arbetssätt

Riikku Group Oy:s verksamhet omfattar försäljning, konstruktion, tillverkning och installation av fasad-, balkong- och terrassprodukter i metall och glas.

Bra råmaterial garanterar kvaliteten

Vi tillverkar högklassiga och konkurrenskraftiga produkter åt våra kunder och slutanvändarna enligt tidtabellerna. Våra produkter och leveranser uppfyller kvalitets- och myndighetskraven. För att kunna producera högklassiga produkter använder vi bästa möjliga råmaterial, anlitar pålitliga varuleverantörer, underleverantörer och andra samarbetspartner. I verksamheten strävar vi efter att säkerställa att våra kunder är nöjda och att våra samarbetspartner litar på oss. Vi kartlägger kundernas behov och uppfyller dem.

Sparar miljön

Vi är medvetna om de miljöeffekter vår verksamhet har och vi följer regelbundet med de miljöpåverkningar vi orsakar och vi strävar efter att minska dessa i enlighet med principerna för kontinuerlig utveckling. Varje anställda på Riikku Rakenteet Oy ansvarar för kvaliteten i sitt arbete och är skyldig att agera så att kvalitets- och miljömålsättningarna uppfylls. Företaget följer miljölagstiftningen i all sin verksamhet. Våra råmaterial och produkter kan återvinnas. Sortering utgör den röda tråden i både tillverkning och installationsarbete. Vi strävar efter att leverera produkterna till byggplatserna med så få frakter och fulla laster som möjligt.

Enligt principen för kontinuerlig förbättring

Företagets ledning ansvarar för att de avtalade arbetssätten uppfylls och tryggar våra förutsättningar för att kontinuerligt utveckla verksamheten. Kvalitetschefen ser tillsammans med de olika organisationsnivåerna till att ledningssystemet uppfylls i praktiken. Vår målsättning är att vi ständigt förbättrar och utvecklar våra produkter och funktioner. Vårt motto är: rätta produkter, på rätt plats, i rätt tid.

Nyckeltal

Riikku-produkterna tillverkas på Riikkus fabrik i Alavo i Södra Österbotten i Finland.

Riikku Group Turnover

Riikku Group no of employees 166

Läs vår broschyr här ›

Riikku Arvot Ammattilaisen Valinta

riikku tehdas

yritys

iso9001 iso14001 

isannointiliitto ce

luotettava kumppani