Yritys

Riikku on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen ja Suomen johtavia parvekekokonaisuuksien projektitoimittajia ja asentajia.

Riikku Rakenteet Oy:sta tuli Riikku Group toukokuussa 2018. 

 

Riikku Group Oy on vuonna 2005 perustettu alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen. Riikun vahva kasvu ja kehitys perustuu laadukkaisiin Suomessa valmistettuihin tuotteisiin sekä laajaan osaamiseen kokonaisprojektien eri työvaiheissa.  Riikku palvelee yli 140 ammattilaisen voimin vaativissa projekteissa ja kokonaistoimituksissa kattaen ratkaisujen asiantuntijamyynnin, osaavan suunnittelu- ja kehitysorganisaation, tehokkaan tuotannon sekä mittatarkan asentamisen ja työnjohdon. Ruotsissa toimimme ja palvelemme tytäryhtiömme Sakkesin kautta, joka tuli osaksi Riikku Grouppia toukokuussa 2018.

Yrityksen päätoimipiste ja nykyaikainen tehdas sijaitsevat Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi yrityksellä on aluetoimistot Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Vantaalla ja Raisiossa.

Panostamme vahvasti laatuun ja kehitykseen. Laatujärjestelmämme sertifioitiin Bureau Veritaksen toimesta huhtikuussa 2013. Myös parvekelasitusjärjestelmällemme on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä huhtikuussa 2013.

 

Riikku on Alavuden vuoden 2017 Yrittäjä ›

 

Seuraa Riikkua LinkedIn:ssä https://www.linkedin.com/company/riikku

Yrityksen toimintatapa

Riikku Group Oy:n toiminta kattaa metalli- ja lasirakenteisten julkisivu-, parveke- ja terassituotteiden myynnin, suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Laadun tae on hyvä raaka-aine

Teemme asiakkaillemme ja loppukäyttäjillemme korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä tuotteita aikataulunmukaisesti. Tuotteemme ja toimituksemme täyttävät laatu- ja viranomaisvaatimukset. Hyvälaatuisten tuotteiden aikaansaamiseksi käytämme parhaita mahdollisia raaka-aineita, luotettavia tavarantoimittajia, alihankkijoita sekä muita yhteistyökumppaneita. Pyrimme toiminnassamme varmistamaan, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja yhteistyökumppanimme luottavat meihin. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja täytämme ne.

Ympäristöä säästäen

Tunnemme toimintamme aiheuttamat ympäristövaikutukset ja seuraamme säännöllisesti aiheuttamiamme ympäristövaikutuksia, joita pyrimme vähentämään jatkuvan parantamisen periaatteella. Jokainen Riikku Group Oy:n työntekijä vastaa oman työnsä laadusta ja on velvollinen toimimaan laatu- ja ympäristötavoitteiden saavuttamiseksi. Yritys noudattaa kaikessa toiminnassaan ympäristölainsäädäntöä. Raaka-ainemateriaalimme ja tuotteemme ovat kierrätettäviä. Lajittelu on sekä valmistuksen että asennuksen punainen lanka. Tuotteet pyritään toimittamaan työmaille mahdollisimman vähillä rahdeilla ja täysillä kuormilla.

Jatkuvan parantamisen periaatteella

Yrityksen johto vastaa sovittujen toimitatapojen toteutumisesta ja turvaa edellytykset toimintamme jatkuvalle kehittämiselle. Toimintajärjestelmän käytännön toteuttamisesta huolehtii laatupäällikkö yhdessä organisaation eri tasojen kanssa. Tavoitteenamme on tuotteidemme ja toimintojemme laadun jatkuva parantaminen ja kehittäminen. Mottomme on: oikeita tuotteita, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Tunnusluvut

Riikku -tuotteet valmistetaan Riikun Alavuden tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla.

liikevaihto

Katso esitteemme tästä

yritys

iso9001 iso14001 

isannointiliitto ce

luotettava kumppani