Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/7/riikkufi/public_html/administrator/siteguarding_firewall/firewall.php on line 232
Yritys - Riikku Group Oy

Yritys

Riikku Group (aik. Riikku Rakenteet) on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen ja Suomen johtavia parvekekokonaisuuksien projektitoimittajia ja asentajia.

Riikku Group Oy on vuonna 2005 perustettu alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen. Yritys on kasvanut kannattavasti ja noussut nopeasti johtaviksi projektitoimittajiksi alallaan. Riikun vahva kasvu ja kehitys perustuu laadukkaisiin Suomessa valmistettuihin tuotteisiin sekä laajaan osaamiseen kokonaisprojektien eri työvaiheissa.  Groupin liikevaihto on n. 45 m€ ja vahva positiivinen kasvu jatkuu. Yhtiö palvelee yli 200 työntekijän voimin vaativissa projekteissa ja kokonaistoimituksissa kattaen ratkaisujen asiantuntijamyynnin, osaavan suunnittelu- ja kehitysorganisaation, tehokkaan tuotannon sekä mittatarkan asentamisen ja työnjohdon. 

 

Tytäryhtiöitä:

Sakkes Ab Ruotsissa. 

https://www.sakkes.se/

 

Glassy As Norjassa

https://glassy.no/en/gallery-inspiration/

 

Riikku Koti Oy Suomessa

www.riikkukoti.fi

 

Yrityksen päätoimipiste ja nykyaikainen tehdas sijaitsevat Alavudella Etelä-Pohjanmaalla.  Lisäksi yrityksellä on aluetoimistot Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Helsingissä ja Raisiossa. 

Panostamme vahvasti laatuun ja kehitykseen. Laatujärjestelmämme sertifioitiin Bureau Veritaksen toimesta huhtikuussa 2013. Myös parvekelasitusjärjestelmällemme on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä huhtikuussa 2013.

 

Riikku on Alavuden vuoden 2017 Yrittäjä ›

 

Groupin tunnusluvut 

Riikku Liikevaihdon kehitys 29

Riikku Group työntekijöiden määrä 166

 

Yrityksen toimintatapa

Riikku Group Oy:n toiminta kattaa metalli- ja lasirakenteisten julkisivu-, parveke- ja terassituotteiden myynnin, suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Laadun tae on hyvä raaka-aine

Teemme asiakkaillemme ja loppukäyttäjillemme korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä tuotteita aikataulunmukaisesti. Tuotteemme ja toimituksemme täyttävät laatu- ja viranomaisvaatimukset. Hyvälaatuisten tuotteiden aikaansaamiseksi käytämme parhaita mahdollisia raaka-aineita, luotettavia tavarantoimittajia, alihankkijoita sekä muita yhteistyökumppaneita. Pyrimme toiminnassamme varmistamaan, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja yhteistyökumppanimme luottavat meihin. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja täytämme ne.

Ympäristöä säästäen

Tunnemme toimintamme aiheuttamat ympäristövaikutukset ja seuraamme säännöllisesti aiheuttamiamme ympäristövaikutuksia, joita pyrimme vähentämään jatkuvan parantamisen periaatteella. Jokainen Riikku Group Oy:n työntekijä vastaa oman työnsä laadusta ja on velvollinen toimimaan laatu- ja ympäristötavoitteiden saavuttamiseksi. Yritys noudattaa kaikessa toiminnassaan ympäristölainsäädäntöä. Raaka-ainemateriaalimme ja tuotteemme ovat kierrätettäviä. Lajittelu on sekä valmistuksen että asennuksen punainen lanka. Tuotteet pyritään toimittamaan työmaille mahdollisimman vähillä rahdeilla ja täysillä kuormilla.

Jatkuvan parantamisen periaatteella

Yrityksen johto vastaa sovittujen toimitatapojen toteutumisesta ja turvaa edellytykset toimintamme jatkuvalle kehittämiselle. Toimintajärjestelmän käytännön toteuttamisesta huolehtii laatupäällikkö yhdessä organisaation eri tasojen kanssa. Tavoitteenamme on tuotteidemme ja toimintojemme laadun jatkuva parantaminen ja kehittäminen. Mottomme on: oikeita tuotteita, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

 

Katso esitteemme tästä

Riikku Arvot Ammattilaisen Valinta

riikku tehdas

yritys

iso9001 iso14001 

isannointiliitto ce

luotettava kumppani