Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/7/riikkufi/public_html/administrator/siteguarding_firewall/firewall.php on line 232
Parvekelasit - Riikku Group Oy

Parvekelasit

Lasitettu parveke lisää kotisi viihtyisyyttä ja tuo lisää tilaa. Lasituksen ansiosta parvekkeen käyttö monipuolistuu. Siellä voi nauttia aamukahvit tuulelta ja viimalta suojassa tai oleskella perheen kanssa nauttien vaikkapa parvekeistutusten sadosta.

Lasitettu parveke mahdollistaa parvekkeesi käytön ympäri vuoden. Lasitus suojaa tehokkaasti parvekettasi lehdiltä, siitepölyltä, kosteudelta, tuulelta ja melulta. Halutessasi saat siirrettyä lasit kokonaan syrjään. Lasituksen ansiosta parvekkeesi pysyy puhtaampana ja viihtyisämpänä.

R1-parvekelasit ovat Riikku Group Oy:n oma tuotemerkki, jonka suunnittelu sekä tuotekehitys on omissa käsissämme. VTT-testatut lasimme suojaavat parvekkeen lisäksi myös asunnon ikkunoita, taustaseinää sekä parvekeovea. Näin parvekkeen käyttöikä pidentyy jopa kymmenillä vuosilla.

Pyydä tarjous parvekelasituksesta taloyhtiöllesi - ja voit aloittaa parvekkeesi sisustuksen suunnittelun!

Tutustu käyttöohjeisiimme ja takuuehtoihimme ›

parvekelasit