Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/7/riikkufi/public_html/administrator/siteguarding_firewall/firewall.php on line 232
Kaidejärjestelmä - Riikku Group Oy

Kaidejärjestelmä

Parvekekaiteet ovat näyttävä osa rakennuksen julkisivua. Voit valita alumiiniparvekekaiteistamme yksilöllisen ratkaisun juuri omiin tarpeisiisi. Laajalla valikoimalla eri värejä, profiileja, käsijohteita ja verhousmateriaaleja suunnittelemme toimivimman tuotepaketin.

Alumiinista valmistettu parvekekaidejärjestelmämme sopii erityisen hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin, joissa neljä vuoden aikaa asettavat omat haasteensa parvekekaiteen kestävyydelle.

Riikun alumiiniset parvekekaiteet sopivat sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen. Laadukkaat kiinnitysmenetelmät takaavat parvekekaiteen turvallisen ja tukevan kiinnityksen parvekelaattaan.

Riikku-alumiiniparvekekaidejärjestelmä on yksilöllisesti suunniteltu tuote, jonka valmistamme, suunnittelemme ja asennamme itse. Parvekekaiteet kootaan tehtaallamme parvekekohtaisesti täysin valmiiksi. Asiakkaan toiveesta parvekkeisiin tai terasseihin voidaan asentaa myös parvekelasitus, jolloin parvekkeesi käyttömahdollisuudet lisääntyvät ja voit käyttää parvekettasi ympäri vuoden.

Tutustu monipuoliseen parveke- ja terassilasien valikoimaamme ja pyydä tarjous taloyhtiöllesi.

Ota yhteyttä ja pyydä tajous!

kaidejarjestelma