Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/7/riikkufi/public_html/administrator/siteguarding_firewall/firewall.php on line 232
Riikku Group Oy:lle myönnettiin jälleen kolmeksi vuodeksi eteenpäin ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -sertifikaatit - Riikku Group Oy

Bureau Veritas on uudelleensertifioinut Riikku Groupin ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristönhallintajärjestelmän. Sertifiointi edustaa kolmannen osapuolen arvion siitä, että Riikun järjestelmät täyttävät määritellyt standardit.

Riikku Groupin keskeisiä tavoitteita on asiakastarpeiden ymmärtäminen sekä tuotteiden ja palvelujen tuottaminen virheettömästi ja oikea-aikaisesti. Etsimme jatkuvasti keinoja ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

  • Riikun johtamisjärjestelmä on rakennettu aidosti tukemaan yrityksen toimintaa. Prosessit on kuvattu ja kaikille prosesseille on määritetty omistaja. Tällä tavoin laatu- ja ympäristötietoisuus kasvaa organisaatiossa. Jatkossa havaintojen kirjaamisessa käytetään enenevässä määrin digitaalisia työkaluja, jolloin tieto on ajantasaisesti kaikkien saatavilla, toteaa Riikku Groupin toimitusjohtaja Matias Parviainen.

 BV ISO9001 ISO14001

Bureau Veritas Certification