Rakennusalan ammattilaisten valitsema Riikku palvelee nyt myös kuluttaja-asiakkaita perustamansa uuden tytäryhtiön Riikku Koti Oy:n kautta. 

Ammattilaisten tyytyväisyys ja luottamus Riikun huipputuotteisiin ja koko toimintaprosessin sujuvaan hallintaan ovat tehneet Riikusta kärkiyhteistyökumppanin ja merkittävän toimijan ammattirakentajien keskuudessa.

Nyt nämä Riikun vaativissa ammattipiireissä hyväksi koetellut tuotteet ja laadukas kokonaispalvelu ovat myös kuluttajien saatavilla.

Riikku Koti tarjoaa kokonaispalveluna parvekelasitukset, terassilasit, parvekelasiverhot sekä parvekelasien huoltopalvelut.

 

Riikku Koti Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu rakennustekniikan insinööri Jere Mäkiranta. Uudesta tehtävästään Jere on iloinen. "On erittäin hieno asia ja mielenkiintoista lähteä rakentamaan laadukasta toimintaa parveketoimialan kuluttaja-asiakkaille huippubrändin ja laadukkaiden tuotteiden varaan", Jere kertoo. Tulemme palvelemaan kuluttaja-asiakkaita samalla ammattityylillä. 

 

Aisaparikseen uuden perustettavan tytäryhtiön kasvattamiseen ja rakentamiseen Jere saa Toni Syrjäsalon. Molemmilla on vahvaa osaamista ja kokemusta teollisuuden ja rakennusalan kehitys- ja johtotehtävistä. 

 

Yhtiölle ollaan rakentamassa uutta kotisivua osoitteeseen:

www.riikkukoti.fi

Aloitamme myös rekrytoimaan uutta myyntivoimaa uuteen perustettavaan yhtiöön. Avoimia hakemuksia uusiin myyntitehtäviin voimme ottaa vastaan jo tässä vaiheessa pääkaupunkiseudulle sekä Tampereen talousalueelle. 

 

Lisätietoa uudesta tytäryhtiöstä sekä avoimista myyntialan tehtävistä voi tiedustella Jereltä ja Tonilta.

 

Riikku Koti Oy

Toni Syrjäsalo, 040 828 7163, toni.syrjasalo (at) riikku.fi

Jere Mäkiranta, 044 753 6215 jere.makiranta (at) riikku.fi