Rakennusalan ammattilaisten valitsema Riikku palvelee nyt myös kuluttaja-asiakkaita perustamansa uuden tytäryhtiön Riikku Koti Oy:n kautta. 

Ammattilaisten tyytyväisyys ja luottamus Riikun huipputuotteisiin ja koko toimintaprosessin sujuvaan hallintaan ovat tehneet Riikusta kärkiyhteistyökumppanin ja merkittävän toimijan ammattirakentajien keskuudessa.

Nyt nämä Riikun vaativissa ammattipiireissä hyväksi koetellut tuotteet ja laadukas kokonaispalvelu ovat myös kuluttajien saatavilla.

Riikku Koti tarjoaa kokonaispalveluna parvekelasitukset, terassilasit, parvekelasiverhot sekä parvekelasien huoltopalvelut.

 

Riikku Koti Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu rakennustekniikan insinööri Jere Mäkiranta. Uudesta tehtävästään Jere on iloinen. "On erittäin hieno asia ja mielenkiintoista lähteä rakentamaan laadukasta toimintaa parveketoimialan kuluttaja-asiakkaille huippubrändin ja laadukkaiden tuotteiden varaan", Jere kertoo. Tulemme palvelemaan kuluttaja-asiakkaita samalla ammattityylillä. 

 

Aisaparikseen uuden perustettavan tytäryhtiön kasvattamiseen ja rakentamiseen Jere saa Toni Syrjäsalon. Molemmilla on vahvaa osaamista ja kokemusta teollisuuden ja rakennusalan kehitys- ja johtotehtävistä. 

 

Yhtiölle ollaan rakentamassa uutta kotisivua osoitteeseen:

www.riikkukoti.fi

Aloitamme myös rekrytoimaan uutta myyntivoimaa uuteen perustettavaan yhtiöön. Avoimia hakemuksia uusiin myyntitehtäviin voimme ottaa vastaan jo tässä vaiheessa pääkaupunkiseudulle sekä Tampereen talousalueelle. 

 

Lisätietoa uudesta tytäryhtiöstä sekä avoimista myyntialan tehtävistä voi tiedustella Jereltä ja Tonilta.

 

Riikku Koti Oy

Toni Syrjäsalo, 040 828 7163, toni.syrjasalo (at) riikku.fi

Jere Mäkiranta, 044 753 6215 jere.makiranta (at) riikku.fi

 

 
Haemme KEHITYS- / TUOTEINSINÖÖRIÄ Alavudelle kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön.


Olet ennen kaikkea kehittämishaluinen ja järjestelmällinen. Sinulla on voimakas halu päästä mukaan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja viihdyt myös käytännön työn parissa. Tehtävässä tulet saamaan tukea yrityksen kehityspäälliköltä ja projektitiimeiltä.

Työtehtävissä keskeisimmät vastuusi ja osa-alueesi ovat:

 • Tuotetiedon hallinta ja sen kehittäminen
 • Tuotekehitysprojektit
 • Tekninen dokumentointi
 • Testaus, sertifioinnit
 • Tuotekoulutus ja -lanseeraukset
 • Prosessien kuvaaminen ja analysointi
Toivomme Sinulta:

 • Relevantteja korkeakouluopintoja esim. kone – tai rakennustekniikasta
 • 3D ja 2D suunnitteluohjelmien tuntemusta (Solid Edge sekä AutoCad) sekä MS Office -taitoja
 • Analysoivaa ja yksityiskohtiin tarttuvaa tyyliä toimia
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Arvostamme toimeliasta työotetta sekä ratkaisukeskeistä ja pitkäjänteistä asennetta
 • Eduksesi luemme aikaisemman työkokemuksen teknologiateollisuuden tuotekehitystyöstä tai laadunparannusmenetelmistä.
Pääset mukaan mielenkiintoisiin liiketoimintaa kehittäviin projekteihin ja siinä samalla Sinulla on mahdollisuus kehittyä Riikku Groupilla alan ammattilaiseksi. Työnkuvasi on monipuolinen ja Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden toimintaan. Riikulla työkulttuuri on suoraviivainen ja avoin sekä päätöksenteko on sujuvaa.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Ahonen, 050 311 0774, sonja.ahonen@amiko.fi

Olemme keskittyneet laadun tekemiseen ja suunnitelleet, valmistaneet ja asentaneet yli 10 000 nykyaikaista parveketta vuoden sisällä Suomessa. Riikun kokonaisvaltainen projektitoimitus ja Alavudella tehdyt tuotteet takaavat parhaan laadun! Riikun asiakastyytyväisyys on kaikissa tutkimuksissa ollut erinomaisella tasolla. 

 

Ruotsin tytäryhtiömme raikasta markkinointia ja tyylikästä viestintää laadukkaasta tekemisestä voitte käydä katsomassa: 

https://www.sakkes.se/

https://www.instagram.com/sakkesab/

https://www.facebook.com/sakkesab

 

Overall rating 4.6/5

Käy lukemassa mitä asiakkaat ovat mieltä Sakkesista: 

https://www.reco.se/sakkes-balkongkonsult