Riikku Group jatkaa kasvua. Tarvitsemme lisää työvoimaa juuri laajentuneelle ja uudistuneelle Alavuden tehtaalle kesä- ja syyskaudelle 2022. Mahdollisuus myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin. 

Tarvitsemme ensisijaisesti työvoimaa nyt seuraaviin tehtäviin:

Koneistukseen (useampia)
Kaidekokoonpanoon ja pakkaukseen
Parvekelasien valmistukseen  (useampia)

 

Soittele tehtaanjohtaja Kimmo Mustalahdelle ja laita hakemusta tulemaan jo tällä viikolla! Paikat täytetään nopeasti! 

Kimmo Mustalahti

+358 (0) 400 416995

kimmo.mustalahti (at ) riikku.fi 

 

 

Bureau Veritas on uudelleensertifioinut Riikku Groupin ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristönhallintajärjestelmän. Sertifiointi edustaa kolmannen osapuolen arvion siitä, että Riikun järjestelmät täyttävät määritellyt standardit.

Riikku Groupin keskeisiä tavoitteita on asiakastarpeiden ymmärtäminen sekä tuotteiden ja palvelujen tuottaminen virheettömästi ja oikea-aikaisesti. Etsimme jatkuvasti keinoja ympäristökuormituksen vähentämiseksi.

  • Riikun johtamisjärjestelmä on rakennettu aidosti tukemaan yrityksen toimintaa. Prosessit on kuvattu ja kaikille prosesseille on määritetty omistaja. Tällä tavoin laatu- ja ympäristötietoisuus kasvaa organisaatiossa. Jatkossa havaintojen kirjaamisessa käytetään enenevässä määrin digitaalisia työkaluja, jolloin tieto on ajantasaisesti kaikkien saatavilla, toteaa Riikku Groupin toimitusjohtaja Matias Parviainen.

 BV ISO9001 ISO14001

Bureau Veritas Certification

Vahvan liikevaihdon kasvun myötä Riikku Group Oy laajentaa tuotantokapasiteettiaan Alavuden tehtaalla. Hallitila laajenee 2700 m2 ja työstökonekanta vahvistuu merkittävästi uuden tehdaslaajennusinvestoinnin myötä. Tehdaslaajennus valmistuu alkuvuodesta 2022. Konekantaa vahvistetaan asteittain vuoden 2022 - 2023 aikana. Lue lisää tästä.

 

Rakennusalan ammattilaisten valitsema Riikku palvelee nyt myös kuluttaja-asiakkaita perustamansa uuden tytäryhtiön Riikku Koti Oy:n kautta. 

Ammattilaisten tyytyväisyys ja luottamus Riikun huipputuotteisiin ja koko toimintaprosessin sujuvaan hallintaan ovat tehneet Riikusta kärkiyhteistyökumppanin ja merkittävän toimijan ammattirakentajien keskuudessa.

Nyt nämä Riikun vaativissa ammattipiireissä hyväksi koetellut tuotteet ja laadukas kokonaispalvelu ovat myös kuluttajien saatavilla.

Riikku Koti tarjoaa kokonaispalveluna parvekelasitukset, terassilasit, parvekelasiverhot sekä parvekelasien huoltopalvelut.

 

Riikku Koti Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu rakennustekniikan insinööri Jere Mäkiranta. Uudesta tehtävästään Jere on iloinen. "On erittäin hieno asia ja mielenkiintoista lähteä rakentamaan laadukasta toimintaa parveketoimialan kuluttaja-asiakkaille huippubrändin ja laadukkaiden tuotteiden varaan", Jere kertoo. Tulemme palvelemaan kuluttaja-asiakkaita samalla ammattityylillä. 

 

Aisaparikseen uuden perustettavan tytäryhtiön kasvattamiseen ja rakentamiseen Jere saa Toni Syrjäsalon. Molemmilla on vahvaa osaamista ja kokemusta teollisuuden ja rakennusalan kehitys- ja johtotehtävistä. 

 

Yhtiölle ollaan rakentamassa uutta kotisivua osoitteeseen:

www.riikkukoti.fi

Aloitamme myös rekrytoimaan uutta myyntivoimaa uuteen perustettavaan yhtiöön. Avoimia hakemuksia uusiin myyntitehtäviin voimme ottaa vastaan jo tässä vaiheessa pääkaupunkiseudulle sekä Tampereen talousalueelle. 

 

Lisätietoa uudesta tytäryhtiöstä sekä avoimista myyntialan tehtävistä voi tiedustella Jereltä ja Tonilta.

 

Riikku Koti Oy

Toni Syrjäsalo, 040 828 7163, toni.syrjasalo (at) riikku.fi

Jere Mäkiranta, 044 753 6215 jere.makiranta (at) riikku.fi