Riikku on solminut jälleenmyyntiyhteistyösopimuksen Luxion kanssa Suomessa. Yhteistyön myötä pääsemme pikkuhiljaa palvelemaan harteikkaammin taloyhtiöitä ja kuluttaja-asiakkaita sekä rakentamaan laajempaa palvelutarjontaa ja verkostoja. 

Luxion vetureina on Timo Tolvanen ja Turo Korkala, joista Turo aloitti hiljattain tämän vuoden puolella. Molemmilla heistä on vahvaa alan osaamista ja monivuotista kokemusta verho- ja parvekemyynnistä kuluttajapuolella.

”Riikku on noussut lyhyessä ajassa projektipuolen kärkitoimijaksi Suomessa. Olemme erittäin innoissamme tästä mahdollisuudesta päästä yhteensovittamaan ja rakentamaan kuluttajapuolen liiketoimintaa Riikun kanssa!”, toteaa Luxion toimitusjohtaja Timo Tolvanen.

 

Riikku ja Riikun yhteistyökumppanit toivottavat Luxion tervetulleeksi mukaan ammattimaiseen toimintaan ja laadun tekemiseen. 

 

P 20191029 122502 kuva Luxio kuva uusi vedos PhotoEditor 20191029 164532100 1 kuva

Olemme keskittyneet laadun tekemiseen ja suunnitelleet, valmistaneet ja asentaneet yli 10 000 nykyaikaista parveketta vuoden sisällä Suomessa. Riikun kokonaisvaltainen projektitoimitus ja Alavudella tehdyt tuotteet takaavat parhaan laadun! Riikun asiakastyytyväisyys on kaikissa tutkimuksissa ollut erinomaisella tasolla. 

 

Ruotsin tytäryhtiömme raikasta markkinointia ja tyylikästä viestintää laadukkaasta tekemisestä voitte käydä katsomassa: 

https://www.sakkes.se/

https://www.instagram.com/sakkesab/

https://www.facebook.com/sakkesab

 

Overall rating 4.6/5

Käy lukemassa mitä asiakkaat ovat mieltä Sakkesista: 

https://www.reco.se/sakkes-balkongkonsult

 

Tänään saatiin juhlia viiden Riikkulaisen 10-vuotismerkkipäivävuosia Alavudella! Yhtiönä ja työkavereina haluamme toivottaa heille onnea ja menestystä sekä kiitokset vahvasta mukanaolosta.

Vuoden 2018 10-vuotismerkkipäivähenkilöitä ovat:
Teuvo Toropainen
Juha Vetämäjärvi
Pasi Keskinen
Mikko Rautiainen
Aaro Kivipuro